Introductie Praktijk Musculoskeletale Geneeskunde

NB coronavirus: de praktijk is normaal geopend tot zou blijken dat er een extra risico voor besmetting is voor de bezoekers. Natuurlijk vragen wij u afspraken af te zeggen indien bij u een vermoeden op besmetting is. De praktijk volgt de richtlijnen van het RIVM, zie www.rivm.nl. De praktijk heeft extra maatregelen ingevoerd om de risico's zo klein mogelijk te houden (zie PDF). Indien u niet wilt komen en toch contact wilt hebben dan is een online of telefonisch consult mogelijk.

 

NB bereikbaarheid: vanwege de verbouwing van de Ringweg Zuid Groningen zijn er regelmatig stremmingen. Op de site https://www.aanpakringzuid.nl/ kunt u deze stremmingen volgen.

 

Musculoskeletale Geneeskunde is voor patiënten met pijn of andere klachten aan rug, nek, schouder, heup, armen of benen. Met name als u:

- daar onbegrepen, chronische of telkens weer terugkerende klachten heeft

- op zoek wilt naar de oorzaak

- en een oplossingsgerichte aanpak wilt.

 

Dan kan een bezoek aan onze praktijk zinvol zijn. Menno van Hogezand, de arts van de praktijk, is gespecialiseerd in klachten van het bewegingsapparaat. Hij zal uitgebreid naar u luisteren om zoveel mogelijk factoren die met uw klacht te maken kunnen hebben in kaart te brengen. Dat geldt ook voor het lichamelijk onderzoek. Vervolgens bespreekt hij wat er aan de hand is (en wat niet). De mogelijkheden tot verbetering worden voorgelegd. Als deze in de praktijk liggen dan zal dat met gemiddeld 3 consulten in gemiddeld 6 weken uitgevoerd kunnen worden. Op deze wijze lukt het al meer dan 30 jaar om de meeste patiënten te helpen. Geïnteresseerd? Op deze site kunt u meer informatie vinden.

 

Afspraken kunt u maken op werkdagen bij voorkeur tussen 13.00-13.30 uur, telefoon: 06-48631416.

Daarbuiten kunt u de voicemail inspreken.
Ook kunt u naar de contactpagina gaan.